GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 20, 2024, 10:29:36 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Γενική συζήτηση
| | |-+  Μαχαίρια - Τεχνικές
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μαχαίρια - Τεχνικές  (Αναγνώστηκε 1944 φορές)
« στις: Δεκέμβριος 06, 2010, 16:11:18 μμ »
cmd353 Αποσυνδεδεμένος
Πλήρες μέλος
***
Μηνύματα: 198
Μέλος από: Ιούλ, 2007

Προφίλ
Τεχνική για μαχαίρια, από τον Jamie Oliver (ο αγαπημένος μου celebrity μάγειρας/σεφ ακόμα και αν μερικές φορές ήταν βαρετός):

1. Προσέξτε ότι η 2η φάλαγγα από το δάχτυλο είναι κάθετα στο αντικείμενο προς κοπή και παράλληλα με το μαχαίρι:
#Invalid YouTube Link#

2. Σκόρδο. Προσέξτε πόσο εύκολα ξεφλουδίζεται το σκόρδο όταν το πατάει:
#Invalid YouTube Link#

3. Κρεμμύδι. Μακάρι να είχα τόσο καλό μαχαίρι! Προς το παρόν χρησιμοποιώ τον 2ο τρόπο, αλλά αφού κάνω τις πρώτες τομές μετά συνεχίζω με τομές κάθετες προς τις πρώτες, ώστε να γίνονται σαν σταυρός.
#Invalid YouTube Link#

Αν ένα μαχαίρι σας πέσει μην πάτε να το πιάσετε, αλλά τραβηχτείτε προς τα πίσω!
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω