GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 18, 2024, 20:54:00 μμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Ζυμαρικά - Δημητριακά - Όσπρια
| | | |-+  Μαντι Hambo specials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μαντι Hambo specials  (Αναγνώστηκε 25439 φορές)
« στις: Μάιος 08, 2011, 16:00:41 μμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
300 gr αλευρι για ολες τις χρησεις
αλατι  μια πρεζα(οσο αλατι πιανεις αναμεσα στα 2 σου δακτυλα)
νερο
Φτιαχνουμε τα ζυμαρι μας και το ανοιγουμε σε ψιλο φυλο και κοβουμε τετραγωνα κομματια
πχ 8cm x 8cm

500 gr κιμας αρνισιος η μασχαρισιος
1 κιλο κρεμυδια
αλατι
1/2 ποτηρι γαλα η νερο
πιπερι μαυρο
κοβουμε τα κρεμυδια σε πολυ μικρα κομματια και ανακατευουμε τον κιμα και το γαλα μαζι
το ζυμωνουμε κανα 5 λεπτο

Γεμιζουμε 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗς ΣΟΥΠΑς τα τετραγωνα κομματια απο την ζυμη μας και τα κλεινουμε(ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ) διαγωνιες γωνιες και τελος ενωνουμε τις αριστερες και τις δεξιες γωνιες
ΜΑΖΙ.
Για καλυτερη εφαρμογη στο κλεισιμο του ζυμαριου βαλτε λιγο νερο στα δακτυλα σας.

Αυτα τα ψηνουμε σε μια συσκευη που την ονομαζουμε μαντιοσκα αλλα εσεις μπορειτε να τα βαλετε σε ενα ατμομαγειρα. για 30 λεπτα.

Σερβιρονται ζεστα και πασπαλισμενα με καυτερο πιπερι και γιαουρτι η σμετανα.




« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 21, 2011, 11:33:23 πμ από ArXoS » Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Απάντηση #1
« στις: Μάιος 08, 2011, 19:15:04 μμ »
voula Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.927
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
Είχα φάει μια φορά στη Θεσ/νίκη και ήταν πραγματικά πολύ νόστιμο και ιδιαίτερο.
Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω