GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Απρίλιος 25, 2024, 04:00:11 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Κουβεντούλα
| |-+  Women΄s Section
| | |-+  Υγεία και Ευεξία
| | | |-+  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS,
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS,  (Αναγνώστηκε 6094 φορές)
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 01:38:24 πμ »
voula Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 1.927
Μέλος από: Ιούν, 2007

Προφίλ
 
CANCER UPDATE FROM JOHN HOPKINS
HOSPITAL , U S - PLEASE READ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ JOHN HOPKINS,
ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

   1. ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.

  2. ΟΧΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗ.

  3. ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕΛΟΦΑΝ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.


ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Johns Hopkins
ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ Reed Army Medical Center  ΕΠΙΣΗΣ.

ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΟΞΙΝΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ  ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ.

ΟΙ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΚΑΤΑΨΥΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ  ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ, Ο Dr. Edward Fujimoto ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Wellness Program Manager at Castle Hospital,
ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΕ ΕΜΑΣ.

ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΛΙΠΟΣ.

ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΔΟΞΙΝΗ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΑΥΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑΛΙΝΑ, ΟΠΩΣ Corning Ware, Pyrex
Η ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.
ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΔΙΟΞΙΝΗ. ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΔΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ TV dinners, instant ramen and soups ΚΤΛ.,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ...

ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΥΡΑΝΤΧΑ ΓΙΑΛΙΑ ΚΤΛ.

ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΦΕΛΙΖΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΔΟΧΕΙΑ. ΟΙ ΔΙΟΞΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΤΥΛΙΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ Saran, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, Η ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΟΠΟΥ ΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ  ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟYΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ...

 

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 12, 2007, 06:53:54 πμ από admin » Καταγράφηκε
 
Απάντηση #1
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 13:47:25 μμ »
arhontia Αποσυνδεδεμένος
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 720
Μέλος από: Ιούν, 2007

Arhontia Karakosta Προφίλ WWW
Να συμπληρώσω μια δική μου παρατήρηση: το αλουμινόχαρτο που χρησιμοποιούμε για τα τρόφιμα, όταν αγγίζει όξινα τρόφιμα, π.χ. ένα λεμονάτο, οξειδώνεται και κάνει μικρές τρυπούλες, και μαυράκια σα να λειώνει πάνω στο φαγητό.
Τα τρόφιμα στην κατάψυξη δεν τα τυλίγω πια σε νάυλον σακουλάκια, αλλά σε λαδόκολλα. Ακόμα και σε τάπερ να τα καταψύξω, βάζω λαδόκολλά από κάτω.
Επίσης δεν χρησιμοποιώ ποτέ τις ζελατίνες ή τις σακούλες ψησίματος. Μόνο χαρτί αν πρέπει να ψήσω κάτι τυλιγμένο.
Καταγράφηκε
Κάθε παιδί κρύβει μέσα του έναν καλλιτέχνη. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.
https://arhontia.com/
https://toixografie.com
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω