|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 08:16:22 πμ »
|
|
LITSA5
Επισκέπτης
|
|
|
....ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ ΓΕΜΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΑΘΕΡΙΝΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ & ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΟΖΕΛΕ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 12, 2007, 14:14:58 μμ από admin »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #1
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 08:31:00 πμ »
|
|
|
Απάντηση #2
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 09:16:44 πμ »
|
|
Απάντηση #3
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 09:44:16 πμ »
|
|
Απάντηση #4
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 10:56:49 πμ »
|
|
Απάντηση #5
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 13:40:17 μμ »
|
|
Απάντηση #6
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 14:00:32 μμ »
|
|
Απάντηση #7
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 14:24:44 μμ »
|
|
Απάντηση #8
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 14:30:21 μμ »
|
|
Απάντηση #9
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 14:32:27 μμ »
|
|
Απάντηση #10
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 14:55:16 μμ »
|
|
LITSA5
Επισκέπτης
|
|
|
ΒΟΥΛΑ για δές αυτή τη συνταγή που είχα στο αρχείο μου,τα έχω δοκιμάση & γίνονται καταπληκτικά!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Τυροπιτάκια(Τύπου Κουρού)
Yλικά: 1 κεσεδάκι γιαούρτι 1 αυγό (ολόκληρο) βούτυρο 1 κούπα τσαγιού αλεύρι κόκκινο (περίπου 1 κιλό ή όσο πάρει)
Γέμιση: Διάφορα τυριά τριμμένα με πιπέρι όσο χρειάζετε βάζουμε και 1 ή 2 αυγά ολόκληρα στην γέμιση για να ενωθούν τα τυριά.
Διαδικασία: Παίρνουμε λίγη από την ζύμη μας (μέγεθος μανταρίνι) την κάνουμε μπαλάκι την πιέζουμε να γίνει στρογγυλή και όχι πάρα πολύ λεπτή. Βάζουμε περίπου στο κέντρο λίγη από την γέμιση και κλείνουμε το τυροπιτάκι σαν μισοφέγγαρο πιέζουμε ελαφρά τις άκρες και με ένα πηρουνάκι ή το ειδικό εργαλείο. Αφού τελειώσουμε με όλα τα πασαλίβουμε με κρόκο αυγού και σουσαμάκι. Τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ωρίτσα. Προσοχή πρίζονται.
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Απάντηση #11
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 15:23:07 μμ »
|
|
Απάντηση #12
|
« στις: Ιούνιος 12, 2007, 16:05:49 μμ »
|
|
|