Η κατάψυξη είναι στους -3 βαθμούς, τα ψάρια είναι καθαρισμένα από τον ψαρά, μπήκαν απευθείας στην κατάψυξη και μεσολάβησε ταξίδι μιάμισι-ώρας μέχρι να τα φέρω στην Αθήνα, όπου ξαναμπήκαν απευθείας στην κατάψυξη δίχως να προλάβουν να ξεπαγώσουν.
Έχω και μικρά μπαρμούνια -γύρω στο κιλό-, μπορώ, άραγε, να τα βράσω και να πάρω το ζωμό τους, να προσθέσω κι άλλα μικρά βραστόψαρα που έχω σε άλλη σακουλίτσα φυλαγμένη στην κατάψυξη (συν 1-2 σκορπίνες, επιπλέον) και στο τέλος, να συμπληρώσω κι έναν μπακαλιάρο του κιλού, που αγόρασα σήμερα, για την ψαρόσουπα;
Δεν ξέρω, σαν συνδιασμός είναι καλός ή θα τα κάνω μπάχαλο;;;