Σουλτανα μου το εχουμε ξανασυζητησει μαζι το θεμα και μου κανει εντυπωση που λες οτι σου βγανουν σα ψωμι.Ολα τα κριτσινια αν τα αφησεις στο φουρνο να στεγνωσουν περαν του κανονικου χρονου ψησιματος σε μενα τουλαχστον γινονται τραγανα,εχουν- δεν εχουν μαγια.Εχεις δοκιμασει να γυρισεις το φουρνο σου στον αερα να κατεβασεις θερμοκρασια και να ψησεις για ακομα κανα τεταρτο;
Δοκιμασε και αυτα, για μενα ειναι η καλυτερη συνταγη:
https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5971&Itemid=49Θα τα αφησεις για ψησιμο τοσο ωστε αν ακουμπησεις ενα μεσα στο φουρνο να εχει ηδη τργανισει ,να μην ειναι μαλακο δλδ.
Επισης που τα φυλας;Μην τα κλεινεις με σε πλαστικο δοχειο ή σακουλα,αν εχεις δει και στους φουρνους τα εχουν ανοικτα.Αλλιως μαλακωνουν.