GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Μάιος 28, 2020, 01:23:46 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Θαλασσινά
| | | |-+  ταραμοκεφτέδες μακεδονίτικοι με λευκό ταραμά
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ταραμοκεφτέδες μακεδονίτικοι με λευκό ταραμά  (Αναγνώστηκε 24292 φορές)
« στις: Απρίλιος 09, 2012, 18:57:22 μμ »
vradipous1 Αποσυνδεδεμένος
Αρχάριο μέλος
*
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 1
Μέλος από: Νοέ, 2011

Προφίλ
ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:
  • 250 γρ. ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά
  • 1 κρεμμύδι μέτριο ξερό τριμμένο
  • 4-5 φέτες ψωμί ξερό από ψίχα, μουσκεμένο και καλά στυμμένο, ή 5 κ.σ φρυγανιά τριμμένη
  • ½ ματσάκι άνηθο, ½ ματσάκι μαϊντανό, ½ ματσάκι δυόσμο, όλα ψιλοκομμένα
  • Λίγο πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο (περίπου 2 - 3 κ.σ.)
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
  • 1 λίτρο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
1.   Βράσε τις πατάτες με το φλούδι τους σε νερό, όταν βράσουν, ξεφλούδισέ τις και μετά κάν’ τις πουρέ στο μίξερ ή απλώς λιώσ’ τις χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο ή ένα πιρούνι.
2.   Χτύπησε στο μίξερ τον λευκό ταραμά με τα κρεμμύδια, και μετά ρίξε όλη την πατάτα.
3.   Χτύπησε πάλι ρίχνοντας λίγο ελαιόλαδο, λίγο λεμόνι, μέχρι να τελειώσουν. Δοκίμασε να δεις αν κάτι λείπει, και σέρβιρε.

Πηγή
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 09, 2012, 19:04:03 μμ από vradipous1 » Καταγράφηκε
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω