GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Φεβρουάριος 23, 2018, 00:24:55 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Λαχανικά
| | | |-+  Τουρσι Hambo specials
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Τουρσι Hambo specials  (Αναγνώστηκε 266 φορές)
« στις: Οκτώβριος 20, 2017, 04:37:53 πμ »
hambo Αποσυνδεδεμένος
Mέλος
**
Φύλο: Ανδρας
Μηνύματα: 121
Μέλος από: Δεκ, 2009

Προφίλ
Ντομάτες πράσινες  η άσπρο λάχανο (σε φύλλα όχι ολόκληρο)
Βαρελάκι  η μεγάλο βάζο
Για όσο νερό χρειάζεται για να σκεπαστούν οι ντομάτες μας 20% ανά λίτρο αλάτι χονδρό
Πιπεριές καυτερές κάθε 3 κιλά ντομάτες η άσπρο λάχανο  1 καυτερή πιπέρια μεσαίου μέγεθος και 2 σκελίδες σκόρδο ¼ ματσάκι μαϊντανό(Ψιλοκομμένα)
Πριν ρίξουμε το νερό μέσα στο βαρελάκι θα πρέπει να έχουμε ρίξει το αλάτι και τα υπόλοιπα μόνο στο νερό για 2 ημέρες και να ανακατεύουμε
Το νερό 1 φόρα την ημέρα καλά.
Τέλος ρίχνουμε το νερό μας μέσα στο βαρελάκι με τις ντομάτες τις οποίες και έχουμε τρυπήσει περιμετρικά με ένα μαχαίρι 5/6 φόρες   
Όταν σκεπαστούν με νερό οι ντομάτες μας ρίχνουμε και λίγο ελαιόλαδο  όσο χρειάζεται για να καλύψει την περίμετρο του στομίου από το βαρελάκι και κλείνουμε καλά.
Σε 20 ημέρες είναι έτοιμες .


Tip
Είναι πολύ νόστιμες εάν μετά τις τσιγαρίσουμε με κρεμμύδια.
Καταγράφηκε
Το μονο που φοβαμαι ειναι να δω τον εαυτο μου να ερχετε.
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω