GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αύγουστος 25, 2019, 10:11:46 πμ
+  GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
|-+  Μαγειρέματα
| |-+  Συνταγές
| | |-+  Γλυκά
| | | |-+  Κορμός Λευκός μωσαικο με 3 υλικά 2 συνταγες!
Σύνθετη αναζήτηση
  0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σελίδες 1 Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Κορμός Λευκός μωσαικο με 3 υλικά 2 συνταγες!  (Αναγνώστηκε 910 φορές)
« στις: Μάρτιος 18, 2019, 21:43:17 μμ »
Pastaflora Αποσυνδεδεμένος
VIP Member
Ανώτατο μέλος
*****
Φύλο: Γυναίκα
Μηνύματα: 4.900
Μέλος από: Μάι, 2008

Προφίλ
Κορμός Λευκός με 3 υλικά
O απόλυτος λευκός κορμός με 3 υλικά για να γλείφετε τα δάχτυλά σας![/
color]
   
 
Συνταγές για κορμό σοκολάτας έχουμε διαβάσει και έχουμε δοκιμάσει πολλές, αλλά ΟΧΙ για λευκό κορμό σοκολάτας.

Τι θα χρειαστούμε;

2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ ολικής άλεσης
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
250 ml φυτική κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί

Πως το φτιάχνουμε;

Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε την χτυπημένη σαντιγί και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προαιρετικά αν θέλουμε προσθέτουμε λίγα cranberries.
Βάζουμε το μείγμα σε λαδόκολλα και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Το βγάζουμε από την κατάψυξη 5 λεπτά πριν το σερβίρουμε.
 

Κορμός Λευκής Σοκολάτας Μωσαϊκό  White Chocolate Log
http://www.facebook.com/pastrydesignsofficialpage/videos/339704306646138/

 
270 γραμ τριμμενα μπισκοτα πτι μπερ
λιγο γαλα για ραντισμα
30 ml λικερ
Χτυπαμε   κατοπιν  για 2 λεπτα με το μιξερ η με το χερι 
250 γραμ βουτυρο βιταμ σε θερμοκρασια δωματιου
100 γραμ αχνη
 και προσθετουμε 
170 γραμ λευκη λιωμενη  κουβερτουρα σοκολατα  συνεχιζουμε το ανακατεμμα μεχρι να ενωθουν καλα  και κατοπιν  προσθετουμνμε  στο μειγμα  κρεμα  που σχηματιζεται τα τριμμενα μπισκοτα τα ανακατευουμε απαλα  να δεσουν  όλα  μαζι και τα τοποθετουμε σε  ένα αλουμινοχαρτο  σαν φρατζολα  και τους δινουμε σχημα και τα διπλωμουμε   το βαζουμε στην κατάψυξη η στην συντηρηση  για 4 ωρες να παγωσει  και να πηξει   και το απολαμβανουμε
Καλη απολαυση!





« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 18, 2019, 21:57:28 μμ από Pastaflora » Καταγράφηκε
May the brightest Rainbow shine on you today.
 
Εκτύπωση  Σελίδες 1 Πάνω