Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτόπουλο του κηπουρού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Πέμπτη, 09/02/17
Υλικά
  • 1 κοτόπουλο μέτριο σε κομμάτια
  • 1 φλιτζάνι λάδι ελιάς
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
  • 1 φλιτζάνι καρότο σε ροδέλες
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
  • 2 μεγάλα κρεμμυδια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελήθρες σκορδο ψιλοκομμένες
  • 2 λεμόνια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κοριανδρος
  • Μοσχοκαρυδο
  • Μπαχάρι (σε σκόνη)
  • Ριγανη
  • Εκτέλεση
  • Σε μία φαρδιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε πολύ καλά το κοτόπουλο.
  • Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά (εκτός από τη ρίγανη).
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα καρότα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο πάνω από το κοτόπουλο και σκεπάζουμε την κατσαρόλα για πέντε λεπτά, μέχρι να βγουν τα υγρά των λαχανικών.
  • Σβήνουμε με το χυμό των λεμονιών και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό.
  • Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει για 40 λεπτά.
  • Οταν ετοιμαστεί, απομακρύνουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με ρίγανη

 Συνοδεύεται με άσπρο ρύζι.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 7947
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 11/02/17 )