Αρχική

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ Α.Ε

Πρότυπη Μονάδα Παραγωγής Κατεψυγμένων Κρεατοσκευασμάτων, Παραδοσιακών & Vegan Γεύσεων

Το σύγχρονο εργοστάσιό μας βρίσκεται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, 30 χλμ. Από την Θεσσαλονίκη, σε κτιριακές εγκαταστάσεις 2.500m2 και 4.000m3 ψυκτικούς θαλάμους.

Στην Πρότυπη Παραγωγική Μονάδα μας εφαρμόζουμε όλα τα πιστοποιημένα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων.

Στρατηγική επιλογή και δέσμευση όλων των ανθρώπων της εταιρίας Ελληνικές Νοστιμιές Α.Ε είναι η παραγωγή και διάθεση Καινοτόμων και Γευστικών Προϊόντων, σταθερά Εξαιρετικής Ποιότητας & Υψηλής Διατροφικής Αξίας.

Κοντά σας εδώ και σχεδόν δύο Δεκαετίες...

Τα Προϊόντα που προσφέρουμε στις Ελληνικές Νοστιμιές απευθύνονται τόσο στους σύγχρονους Επαγγελματίες της Εστίασης, όσο και στους Απαιτητικούς Καταναλωτές που αναζητούν προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας για το καθημερινό τραπέζι τους!

HORECA: Έτοιμα Ψημένα Κρεατοσκευάσματα

Ακούγοντας τις ανάγκες των Πελατών μας, το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης δημιούργησε μια ολοκληρωμένη γκάμα από Έτοιμες Ψημένες & Κατεψυγμένες Κοτοχιλοχουδιές και Κρεατοσκευάσματα για την Ελληνική Αγορά!

Όλα τα Έτοιμα Ψημένα Προϊόντα μας παράγονται με παραδοσιακές συνταγές, χωρίς τεχνητά πρόσθετα και συντηρητικά, από άριστες Α’ ύλες και αρωματικά, ενώ έχουν ήπιες, σπιτικές γεύσεις! Ψήνονται σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες στις σύγχρονες εγκαταστάσεις µας, διασφαλίζοντας τα αυστηρότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων.

Δειτε τα προϊοντα μας

HORECA: Άψητα Κρεατοσκευάσματα

Για κάθε Επαγγελματία της Εστίασης με υψηλές απαιτήσεις, ετοιμάζουμε καθημερινά στις μονάδες παραγωγής µας μια μεγάλη ποικιλία από φρεσκοκατεψυγμένα προϊόντα και λιχουδιές κοτόπουλου, μοσχαρίσιου ή χοιρινού κρέατος, που είναι έτοιμα για ψήσιμο!

Εξασφαλίζουν τη βέλτιστη σχέση ποιότητας/ τιμής, με σπιτική γεύση που κερδίζει πιστούς καταναλωτές, ενώ εσείς εξοικονομείτε χρόνο από την προετοιμασία αγαπημένων πιάτων του μενού, χωρίς κανέναν συμβιβασμό!

Δειτε τα προϊοντα μας

HORECA: Ορεκτικά, Νηστίσιμα & Vegan

Καλύπτοντας μια ακόμα ανάγκη στην Αγορά της Εστίασης, οι «Ελληνικές Νοστιμιές» προσφέρουν στον Επαγγελματία μια πλούσια γκάμα από Έτοιμα Κατεψυγμένα Ορεκτικά & Finger Foods που θέλουν μόνο τηγάνισμα ή ψήσιμο!

Τα έτοιμα για ψήσιμο finger-food μας είναι ευέλικτες και πρακτικές λύσεις που σας βοηθάνε να εμπλουτίσετε το μενού σας εύκολα και γρήγορα, ενώ παράλληλα συμβαδίζετε με τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις!

Δειτε τα προϊοντα μας

Προϊόντα Λιανικής “Νοστιμιές Θεσσαλονίκης”

Δειτε τα προϊοντα μας

Αυθεντικές συνταγές, μεράκι και άριστα υλικά! Προϊόντα εναρμονισμένα με τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και προετοιμασμένα με ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, για να λύσουν τα χέρια στο Νοικοκυριό, αλλά και να ικανοποιήσουν τις γευστικές προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών καταναλωτών!

Παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες προτάσεις! Πρωτότυπες Λιχουδιές Κοτόπουλου ή Μόσχου, έτοιμα Ψημένα ή Άψητα προϊόντα που θέλουν μόνο λίγα λεπτά ζέσταμα. Vegan ή Παραδοσιακές και Νηστίσιμες γεύσεις, με Παραδοσιακές Συνταγές Θεσσαλονίκης και Λαχταριστές Σπιτικές Γεύσεις!

Scroll to Top