Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτόπουλο γιαούρταβα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από conan30   
Κυριακή, 17/10/10

img_1209_420
Κατι διαφορετικο στο τραπεζι σας, ευκολο γρηγορο και πεντανοστιμο!!!

Υλικα
  • 800 γρ κοτοπουλο στηθος κομμενο σε λωριδες.
  • 1/2 κουπα φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα
  • 200 γρ γραβιερα τριμμενη
  • 100 γρ κεφαλοτυρι τριμμενο
  • 2 κ.σουπας δυοσμο φρεσκο ψιλοκομμενο
  • 1/2 κιλο γιαουρτι
  • 3 αυγα ελαφρα χτυπημενα
  • Αλατι-πιπερι
  • Λαδι
Εκτελεση
img_1189_420
img_1190_420
img_1191_420
  • Πλενουμε καλα το κοτοπουλο, το κοβουμε σε λωριδες και το σωταρουμε στο τηγανι με το λαδι οπου εχουμε ηδη βαλει να ζεσταθει.
  • Μολις αλλαξει χρωμα το κοτοπουλο, εχει ασπρισει δηλαδη απ'ολες τις μεριες ριχνουμε τα φρεσκα κρεμμυδακια και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν τα κρεμμυδακια. Τα αποσυρουμε απο την φωτια αφηνοντας τα να κρυωσουν ελαφρα.
img_1194_420
img_1197_420
img_1207_420
  • Στην συνεχεια ριχνουμε τα τυρια, τον δυοσμο, αλατι, πιπερι και τα ανακατευουμε.
  • Σε ενα μπωλ χτυπαμε ελαφρα τα αυγα, ριχνουμε και το γιαουρτι, τα ανακατευουμε, τα ριχνουμε επανω στο κοτοπουλο, ανακατευουμε παλι καλα και ριχνουμε το υλικο μας σε ενα πυρεξ
  • Το ψηνουμε στους 180 βαθμους για 30 λεπτα.

Καλη επιτυχια!!!

 http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com


Προσθήκη ως Αγαπημένο (28) | Εμφανίσεις: 8926
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 20-10-2010 18:30
 
Πολύ εντυπωσιακό. Πάνω πάνω τι βάζεις, τα τυριά ή τα αυγά με το γιαούτρι?
 
Ranja
2. 20-10-2010 19:20
 
Αν διαβασεις την συνταγη,θα δεις οτι τα υλικα ειναι ολα μαζι ανακατεμενα και ριχνουμε το υλικο στο ταψι. 
Τιποτα δεν βαζουμε απο πανω...οπως ειναι ψηνεται για μιση ωριτσα μεχρι να ροδοκοκκινισει. 
Ειναι νοστιμοτατο,και αξιζει να το δοκιμασετε.. 
Ευχαριστω πολυ!!!
 
gwgoyla
3. 20-10-2010 23:40
 
Μπαίνει στα αγαπημένα και θα δοκιμαστεί! 
Φαίνεται υπέροχο εξάλλου! :zzz
 
linmak88
4. 21-10-2010 12:17
 
Πολύ ενδιαφέρσουσα συνταγή ! Εγώ θα έβραζα το κοτόπουλο για πιο λαιτ έκδοση.
 
sgr

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 20/10/10 )