Υλικά
- 450 γρ.ζαχαρη
- 390 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
- 1 ποτηρι λαδι
- 8 αυγα
- 1 πιατο κοπανισμενα καρυδια
- 1 ποτηρι γαλα
- 1μπεικιν-παουντερ
- 1φλυτζανακι κονιακ
- 1κουταλακι σοδα
- 1κουταλακι γαρυφαλλο
- 1κουταλακι κανελλα
Για το σιρόπι
- 4 ποτηρια νερο
- 4 ποτηρια ζαχαρη
Εκτέλεση
- Χτυπαμε τη ζαχαρη με το λαδι στο μιξερ και ριχνομε τους κροκους συνεχιζοντας το χτυπημα.
- Προσθετομε και τα υπολοιπα υλικα και στο τελος προσθετομε τ' ασπραδια χτυπημενα μαρεγκα σιγα σιγα.
- Ψηνομε στους 180 για 45' περιπου.
- Μολις βγαλομε απο το φουρνο αφηνομε να κρυωσει δενομε το σιροπι και το ριχνομε καυτο.
Καλή επιτυχία Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 10105 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |