Γευστικότατες ταλιατέλες στον φούρνο! Τα υλικά μας - 300 gr. ταλιατέλες
- 3 φέτες ζαμπόν κομμένες σε λωρίδες
- 5 φέτες μπέικον κομμένες σε λωρίδες
- 1 φλυτζάνι τυρί παρμεζάνα τριμμένη
- 2 φλυτζάνια τυρί γκούντα τριμμένο
- 250 ml. κρέμα γάλακτος
- 4-5 μανιτάρια φρέσκα σε φέτες
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες
- 1 κουταλιά μαργαρίνη
- Αλάτι
- Πιπέρι
Ας δούμε πώς φτιάχνονται - Βράζουμε τις ταλιατέλες. Μόλις είναι έτοιμες σουρώνουμε, ρίχνουμε την μαργαρίνη και το μισό φλυτζάνι παρμεζάνα, ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τις χρησιμοποιήσουμε.
- Ανακατεύουμε την υπόλοιπη παρμεζάνα με το γκούντα.
- Σε ένα πυρέξ βάζουμε τις μισές ταλιατέλες, τις στρώνουμε και πασπαλίζουμε με το μισό μείγμα τυριού.
- Τοποθετούμε ομοιόμορφα τα όλη την ποσότητα αλλαντικών και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
- Προσθέτουμε τις υπόλοιπες ταλιατέλες στην συνέχεια το υπόλοιπο τυρί, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.
Ψήνουμε μέχρι να γκρατιναριστεί το τυρί στους 180 βαθμούς Κελσίου. Προσθήκη ως Αγαπημένο (14) | Εμφανίσεις: 6432 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |