Υλικά: - 200γρ. βούτηρο
- 200γρ. Ζάχαρη άχνη
- 4 βανίλιες
- 600γρ. Άσπρη σοκολάτα
- 8 κουτ. Φαγητού ρούμι
- 8 κουτ. Φαγητού χυμό πορτοκάλι
- 350γρ. Ινδοκάρυδο
- 150γρ. Αμύγδαλα ολόκληρα και αποφλυωμένα
Εκτέλεση: | Πέρνουμε ένα μπολ και ανακατεύουμε την ζάχαρη, τις βανίλιες και το βούτηρο. Την άσπρη σοκολάτα την περνάμε από τον τρίφτη και την προσθέτουμε στο μπολ μαζί με το ρούμι, τον χυμό πορτοκάλι και το ινδοκάρυδο. Ζυμώνουμε καλά και αρχίζουμε να πλάθουμε μικρά μπαλάκια και στην μέση βάζουμε ένα αμύγδαλο. | | Έπειτα σε ένα μπολ βάζουμε κι άλλο ινδοκάρυδο και βάζουμε τα μπαλάκια μέσα.
Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε μία μέρα να τραβήξουν κι έτοιμα για κατανάλωση!
|
Προσθήκη ως Αγαπημένο (27) | Εμφανίσεις: 16259 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |