Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 26, 2024, 22:34:20 μμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Γλυκά
Η πατσαβουρόπιτα της γιαγιάς
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Η πατσαβουρόπιτα της γιαγιάς (Αναγνώστηκε 1925 φορές)
«
στις:
Απρίλιος 23, 2017, 23:27:09 μμ »
Maralataki
Νέο μέλος
Απλό μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 13
Μέλος από: Απρ, 2017
Η πατσαβουρόπιτα της γιαγιάς
Πρώτα παίρνουμε μισό κιλό φύλλο κροούστας. Το ξεπαγώνουμε και βάζουμε ένα ένα τα φύλλα, σε σούρες στο ταψί μας.
Σε ένα μίξερ χτυπάμε
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι σπορέλαιο
1 στραγγιστό γιαούρτι
1 μπεϊκιν
Πορτοκάλι για γεύση όποιος το προτιμά
Το μείγμα το ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω στα φύλλα να απλωθεί παντού.
Το βάζουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30' με 40' λεπτά. Κάθε φούρνος είναι διαφορετικός, γιαυτό προσέξτε πριν το βγάλετε να έχει πάρει ένα ροδοκόκκινο χρώμα.
Το βγάζουμε από το φούρνο, καλύτερα να κρυώσει λίγο πριν προσθέσουμε το σιρόπι.
Δύο ποτήρια ζάχαρη
Δυόμισι ποτήρια νερό
Μια βανίλια
Λίγο λεμόνι
και βράστε για πέντε λεπτά.
Καλή απόλαυση!
Καταγράφηκε
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...