Καλώς ορίσατε,
Επισκέπτης
. Παρακαλούμε
συνδεθείτε
ή
εγγραφείτε
.
1 ώρα
1 μέρα
1 εβδομάδα
1 μήνας
Χωρίς όριο
Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αρχική
Forum
Βοήθεια
Ημερολόγιο
Σύνδεση
Εγγραφή
Απρίλιος 26, 2024, 06:16:51 πμ
GreekMasa - Συνταγές μαγειρικής - Forum
Μαγειρέματα
Συνταγές
Άλλες συνταγές
Ένα αλλιώτικο σουφλέ τυριών (μαλακών)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εργαλεία θέματος
Αναζήτηση σε αυτό το θέμα
Σελίδες
1
Αποστολέας
Θέμα: Ένα αλλιώτικο σουφλέ τυριών (μαλακών) (Αναγνώστηκε 26220 φορές)
«
στις:
Ιούνιος 06, 2007, 09:56:32 πμ »
Lydia
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Μηνύματα: 234
Μέλος από: Ιούν, 2007
Ένα αλλιώτικο σουφλέ τυριών (μαλακών)
100 γραμμάρια Gorgonzola
100 γραμμάρια Roquefort
100 γραμμάρια ricotta
100 γραμμάρια γούντα ή ένταμ
1 κρέμα γάλακτος
2 αυγά
Πιπέρι
Προαιρετικά φουντούκια
Παρασκευή
Σε ένα μπόλ ανακατεύω τα τυριά και προθέτω τα κροκάδια των αυγών και την κρέμα γάλακτος και τα φουτούκια σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύω τα ασπράδια σε μαρέγκα και μετά τα προθέτω στο μείγμα των τυριών αφήνωντας μια μικρή ποσότητα.
Βουτυρώνω φόρμα σουφλέ, ρίχνω το μείγμα και από πάνω λίγη μαρέγκα.
Προθερμαίνω φούρνο στους 170 βαθμούς και ψήνω για 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
Δεν ανοίγω φούρνο σε καμμία περίπτωση!!!
Σερβίρω άμεσα με πράσινη σαλάτα.
Bon appetite!
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 04, 2007, 17:24:49 μμ από admin
»
Καταγράφηκε
Σελίδες
1
Εκτύπωση
Σύνθετη αναζήτηση
Powered by SMF
|
SMF © 2006-2014, Lewis Media
GreekMaSa 2015 ©
Φόρτωση...