Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Blog άρθρα μελών
Blog άρθρα μελών
Φτιάξτε το δικό σας ξύδι Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Τεχνικές
Έχει υποβληθεί από azouza17   
Τετάρτη, 09/04/08

Αν βάλουμε μέσα σε ένα μπουκάλι κοκκινο κρασί (οχι γλυκο) και μέσα βάλουμε ένα χοντρό μακαρόνι όταν το μακαρόνι λιώσει θα έχουμε ένα ωραιότατο ξύδι... Δοκιμάστε το..Θα πάρει λίιγο καιρό να λιώσει το μακαρόνι άλλα γίνεται ωραίο και αν μέσα βάλουμε σκόρδο ή έστραγκον θα έχει και υπέροχη γέυση ειδανικό για σαλάτες και ντίπ. Τα μυρώδικά φυσικά αφού γίνει το ξύδι....

Σχόλια (1) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8248
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 09/04/08 )
Διαβάστε περισσότερα...
Πως να βράζουμε γρήγορα τα όσπρια. Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Τεχνικές
Έχει υποβληθεί από atalanth   
Δευτέρα, 31/03/08

Κάθε φορά που μαγείρευα όσπρια με έπιανε κατάθλιψη γιατί δεν χρησιμοποιώ χύτρα και έπρεπε η κουζίνα να <<καίει>> μισή μέρα σχεδόν.Λοιπόν τελευταία έμαθα ένα μικρό μυστικό που έλυσε το πρόβλημα μου .Μου είπαν να βράζω τα όσπρια σε εμφιαλωμένο νερό. Από τότε άλλαξαν όλα.Βράζουν σε λιγότερο χρόνο αλλά και πολύ καλά.Επιτέλους!!

Σχόλια (7) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 14553
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 31/03/08 )
Πως να αποφύγουμε τα πολλά νερά στο πλύσιμο των λαχανικών Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Τεχνικές
Έχει υποβληθεί από azouza17   
Κυριακή, 30/03/08

Πολές από εμάς θα θέλαμε να υπάρχει ένας τρόπος για να πλένουμε τα λαχανικά μας χωρίς να χαλάμε ποσότητα νερου και να είμαστε επάνω από τον νεροχείτη για ώρα. Ενας τρόπος λοιπόν που μου έμαθε η γιαγιά μου είναι ο αξής. Γεμίζουμε τον νεροχείτη με νερό και ρίχνουμε μια χούφτα αλάτι χονδρό ρίχνουμε τα χόρτα ή τα λαχανικά (αφού πρώτα έχουμε ξεχωρίσει αυτά που θα μαγειρέψουμε) και τα αφήνουμε για 10-15΄. Με αυτό τον τρόπο ότι ύπάρχει από έντομα ανεβένουν στην επιφάνεια του νερού και δεν χρειάζεται να χαλάμε πολύ νερό.....

Σχόλια (11) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 13895
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 31/03/08 )
Τι είναι το αλεύρι και οι τύποι αυτού Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 20
Αφιερώματα
Έχει υποβληθεί από MB04   
Πέμπτη, 20/03/08
Ενα περιοδικό την περασμένη εβδομάδα είχε το βιβλίο ‘’ΚΟΥΖΙΝΑ-ΦΟΥΡΝΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΛΩΝΑΡΗ’’ της Μαρία Λόη.

Λοιπόν εξεπλάγην ευχάριστα, καλογραμμένο - ωραίες φωτογραφίες και πολλές συνταγές για ζύμες κλπ. Στον πρόλογο κάνει μια καλή ανάλυση για τα αλεύρια.

Σας παραθέτω αυτούσιο το κείμενο γιατί πιστεύω ότι σας ενδιαφέρει:

 

Σχόλια (4) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 69465
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 21/03/08 )
Διαβάστε περισσότερα...
Γιαούρτι Σπιτικό απο τα χεράκια σας Εκτύπωση
Αξιολόγηση χρήστη: / 6
Τεχνικές
Έχει υποβληθεί από MANOLIA   
Πέμπτη, 06/03/08
2_400_11

Θα χρειαστούμε :

  • 2 -3 κιλά γάλα πλήρες
  • 1 φλυτζάνα γιαούρτι στραγγιστό ή γιαούρτι που είναι στο τέλος ημερομηνίας λήξης (για να είναι ξυνό)
  • λίγο αλάτι

Σχόλια (5) | Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 18406
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 24/09/09 )
Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 31 32 33 34 35 36 37 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 156 - 160 από 181