Λίγα πιάτα είναι τόσο απολαυστικά όσο ένα σωστά εκτελεσμένο ριζότο. Και με τις χρήσιμες συμβουλές που ακολουθούν θα μπορέσετε να παρασκευάσετε αυτή την κλασική ιταλική συνταγή στην εντέλεια. Κατ' αρχάς, πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι βασικό να επιλέξετε μια κατάλληλη ποικιλία ρυζιού για να πετύχετε το τέλειο ριζότο. Οι ποικιλίες που συνιστώνται είναι οι arborio, baldo, carnaroli, vialonenano ή roma. Όλες απορροφούν τέλεια τα υγρά, μελώνουν σωστά και παραμένουν al dente στο κέντρο τους, κάτι που θα προσδώσει στο ριζότο σας την επιδιωκόμενη παχιά, βελούδινη υφή. | Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3395 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια) |