|
|
|
Μαγειρική - Ζύμες |
Έχει υποβληθεί από xabelena
|
Τρίτη, 10/05/16 |
Υλικά και εκτέλεση: - Μια μικρή λεκάνη για να ζυμώσουμε.
- Για το ζυμάρι θέλουμε: 1/2 κιλό αλεύρι, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά,1 κουταλάκι αλάτι, λίγο γάλα και νερό όσο σηκώσει (χλιαρά)
- Ζυμώνουμε με τα χεράκια μας (Η ζύμη πρέπει να ξεκολλάει από το χείλος της λεκάνης)
- Ξεκουράζουμε τη ζύμη για μισή ώρα και εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε κρεμμύδια κομμένα ροδέλες, δενδρολίβανο, ρίγανη, ελαιόλαδο, πιπέρι και καφτερή πιπεριά (αν θέλουμε).
Στρώνουμε το ζυμάρι μας σε ένα ταψί. - Αφού στρώσουμε τη ζύμη στο ταψί, την αλείφουμε με λαδάκι και από πάνω στρώνουμε τον κρεμμυδια σε ροδέλες και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
| Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2765 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια) |
Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 20/05/16 )
|
Διαβάστε περισσότερα...
|
|
|
|
|
<< Αρχική < Προηγούμενα 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμενα > Τελευταία >>
|
Αποτελέσματα 81 - 85 από 5365 |