Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Σαλάτες arrow Σαλάτα με αχλάδια, ξερά σύκα και σως γκοργκονζόλας
Σαλάτα με αχλάδια, ξερά σύκα και σως γκοργκονζόλας Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από Lydia   
Σάββατο, 27/10/07
Πολύ Εντυπωσιακή για τραπέζι Ιταλικής κουζίνα
Υλικά
  • 1 μαρούλι κομμένο σε λωρίδες μεγέθους ενός δάκτυλου
  • 2 αχλάδια κίτρινα κομμένα σε κύβους περίππου 2 εκατοστών
  • 10 ξερά σύκα κομμένα στην μέση
  • 150 γραμμάρια τυρί γκοργκοντζόλα λιωμένο με το πηρούνι
  • 200 γραμμάρια γιαούρτι βελουτέ με λίγα λιπαρά (π.χ complet ή total 0% λιπαρά)
  • λίγο ελαιόλαδο, λίγο τριμμένο μείγμα από 3 πιπέρια

Παρασκευή

Στρώνω στην πιατέλα το μαρούλι, τα αχλάδια και τα σύκα και ανακατεύω ελαφρά. Στο mini pimer ανακατευώ πολύ καλά το τυρί, το γιαούρτι, το λάδι και τα πιπέρια και με αυτή την σάλτσα περιχύνω το μαρούλι και τα φρούτα.
Καλή Επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6505
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 22-05-2008 13:45
 
Σε γενικές γραμμές ωραία σαλάτα, την έκανα σε γιορτινό μπουφέ και άρεσε. 
Εμένα κάτι μου έφταιγε με το γιαούρτι αλλά πάλι... με τι άλλο να ομογενοποιήσεις και να "ρευστοποιήσεις" την γκοργκοντζόλα;
 
elie
2. 30-12-2008 12:25
 
με κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
 
Lydia

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 27/10/07 )