Υλικά
- 1 συκωταριά αρνίσια
- 2 μπόλιες απο αρνί
- ρίγανη
- αλάτι-πιπερι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ζεματίζουμε τη συκωταριά. Σε ένα μπωλ την κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια, την αλατοπιπερώνουμε και της ρίχνουμε και τη ρίγανη και λίγο λάδι.
- Κόβουμε τις μπόλιες σε μεγάλα κομμάτια 10 εκ. Χ 7 εκ.
- Παίρνουμε ένα κομμάτι μπόλια, το στρώνουμε, βάζουμε μερικά κομμάτια συκωταριάς και αρχίζουμε να το διπλώνουμε σαν τους λαχανοντολμάδες.
- Στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Συνεχίσουμε έτσι με τα υπόλοιοπα κομμάτια.
- Τα βάζουμε σε ταψί και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή περίπου ώρα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7075 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |