Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα στο τηγάνι
Χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα στο τηγάνι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 5
Έχει υποβληθεί από vago   
Δευτέρα, 26/11/07
img_1665_400
Υλικά:
  • χοιρινές μπριζόλες λαιμού μία ανα άτομο
  • αρκετή μουστάρδα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 1/2 λεμόνι το χυμο
  • ρίγανη
  • λίγο αλάτι - πιπέρι
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση:

Πλένω τις μπριζόλες, τις αλείφω καλά και απο τις δύο μεριές με τη μουστάρδα, τη ρίγανη, λίγο αλάτι και πιπέρι και τις βάζω σε βαθύ τηγάνι με αρκετό ελαιόλαδο σε πάρα πολύ χαμηλή φωτιά. Τηγανίζω γυρίζοντας διαρκώς για να μην αρπάξουν και να μείνουν μαλακές και ζουμερές. Λίγο πριν σβήσω τη φωτιά προσθέτω τις ροδέλες του κρεμμυδιού και αφήνω να σωταριστούν. Σβήνω με το λεμόνι και σερβίρω αμέσως.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 58340
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 28-11-2007 11:56
 
Αααα Βάγγο δεν μπορώ να πω. Εύκολη και νόστιμη η συνταγή σου. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ σε βαθύ τηγάνι με μπόλικο λάδι. Θα φεύγει και η πολύ χοληστερίνη τότε. Και η φωτογραφία.... χριστέ μου.
 
sgr

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 10/12/09 )