Υλικά
- 1/2 κ. βίδες
- κουταλίες ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6 λιαστές ντομάτες (σε μικρά κομμάτια)
- 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες τριμμένες
- 10 μπαλάκια μοτσαρέλας μικρά
- 2 κλωνάρια βασιλίκο φρέσκο και ψιλοκομμένο
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρετε το κρεμμύδι με το λαδι, μεχρι να ροδίσει.
- Ρίχνετε στην κατσαρόλα τις λιαστές ντομάτες να σοταριστούν και στο καπάκι την τριμμένη ντομάτα με λίγο νεράκι και το αλάτι να βράσουν, μεχρι να δέσει η σάλτσα.
- Βραζετε τις βίδες.
- Σερβίρετε μαζί με τη μοτσαρέλα το βασιλικό και πιπέρι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 8035 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |