Υλικά
- 500 γρ. φύλλο κρούστας για πίτες
- 300γρ. ροκφόρ σε τρίμματα χοντρά
- μια χούφτα φουντούκια καβουρντισμένα και χοντροκομμένα
- 300γρ. τυρί κρέμα πολύ μαλακό
- ½ κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
- βούτυρο για τα φύλλα λυωμένο
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε τα τυριά προσεκτικά μην λυώσει τελείως το ροκφόρ , τα φουντούκια και το πιπέρι.
- Βουτυρώνουμε τα φύλλα και στρώνουμε τα μισά σε ταψί, βάζουμε την γέμιση και βάζουμε και τα
- Υπόλοιπα φύλλα από πάνω.
- Ψήνουμε στους 200 μέχρι να ροδίσει.
- Μπορείτε να προσθέσετε και μανιτάρια ή πράσο σωταρισμένα στην γέμιση ή να κάνετε πουγκάκια μέσα σε θήκες για μάφιν.
Είναι αρκετά αλμυρή και σηκώνει πολύ κρασί. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 4904 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |