Έχει υποβληθεί από sgrav
|
Τρίτη, 15/01/08 |
Υλικά
- 1 χταποδι 1 κιλο
- 1 κρεμμυδι μεγαλο
- 2 κ.σ δυοσμο
- 200 γραμ. γραβιερα
- 1 αυγο
- αλευρι οσο παρει
- αλατι πιπερι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε το χταποδι καλα, αφαιρουμε την κουκουλα του, το πλενουμε και το κοβουμε σε μικρα κοματακια. Το βαζουμε στο μουλτι και το χτυπαμε να γινει πολτος.
- Αδιεαζουμε τον πολτο σε ενα μπωλ ριχνουμε το κρεμμυδι τριμμενο, το δυοσμο ψιλοκομμενο, το τυρι τριμμενο, το αυγο ,λιγο αλατι και πιπερι και ζυμωνουμε το μιγμα καλα με το χερι. Προσθετουμε αλευρι μεχρι το μιγμα να αρχισει να σφιγγει.
- Το αφηνουμε στο ψυγειο 2 ωρες και κατοπιν παιρνουμε κουταλεις απο το μιγμα και τηγανιζουμε σε καυτο λαδι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 5981 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 05/05/09 )
|