Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σαγανάκι θαλασσινά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Τρίτη, 15/01/08
Υλικά
  • 7-8 μεγαλες γαριδες με το κελυφος
  • 1/2 κιλο μυδια ψιχα και κελυφος
  • 1 κ,σ βουτυρο
  • 1 κ,σ ροκφορ
  • ι μεγαλη ντοματα ψιλοκομμενη
  • 1 πιπερια πρασινη 1 κοκκινη κομμενες σε κυβους
  • 100 γραμ κεφαλοτυρι σε κυβους
  • λιγο μαιντανο
  • αλατι πιπερι
Εκτέλεση
  • Σε ενα τηγανι ζεσταινουμε το βουτυρο μαζι με το ροκφορ
  • προσθετουμε τις γαριδες, τη ντοματα ,τις πιπεριες και τελος τα μυδια
  • αφηνουμε να πιουν λιγο τα υγρα τους και ριχνουμε το κεφαλοτυρι να λειωσει λιγο
  • κατεβαζουμε απο τη φωτια και σερβιρουμε με ψιλοκομμενο μαιντανο

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 6719
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 15-01-2008 15:12
 
Ωραία μεζεδάκια μας γράφεις Κων/να. Να είσαι καλά.
 
Lia_P
2. 15-01-2008 17:34
 
:) εχω μεγαλη αδυναμια στους ψαρομεζεδες συντομα θα στειλω και αλλες συνταγες
 
sgrav
3. 15-01-2008 21:20
 
Αφορμή έψαχνα, το σάββατο θα γίνει γλέντι! Με τσιπουράκι, γαυροκεφτέδες και σαγανάκι θαλασσινά!
 
Eisheth
4. 15-01-2008 21:55
 
σ ευχαριστω δικιμασε και τους χταποδοκεφτεδες μποδει να φαινεται περιεργο αλλα ειναι πολυ νοστιμο
 
sgrav
5. 16-01-2008 11:34
 
Βρε, τι μου κάνετε με τα θαλασσινά..... ;) Μ\' αρέσουν πάρα πολύ!! Την συνταγή θα την δοκιμάσω πάρα πολύ σύντομα, μια και ετοιμάζω μια συγκέντρωση φίλων......
 
Pan

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 03/08/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός