Υλικά
- μισο κιλο κοχυλια
- 3 κ.σ ελαιολαδο
- 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
- 250 μανιταρια φρεσκα
- 1 ποτηρι κρεμα γαλακτος
- 2 κονσερβες τονου σε νερο
- 1/2 φλιτζανι λευκο κρασι
- 1 φλιτζανι τυρι τριμμενο
Εκτέλεση
- Βραζουμε τα κοχυλια, τα σουρωνουμε, τα περιχυνουμε με λιγο ελαιολαδο και τα διατηρουμε ζεστα
- Ζεσταινουμε το ελαιολαδο και σωταρουμε το κρεμμυδι, προσθετουμε τα μανιταρια και μετα τον τονο στραγγισμενο. Σβηνουμε με το κρασι και προσθετουμε την κρεμα γαλακτος αλατοπιπερωνουμε και αφηνουμε τη σαλτσα να βρασει μεχρι να δεσει.
- Ριχνουμε τα ζυμαρικα στη σαλτσα, προσθετουμε το μισο τυρι και ανακατευουμε.
- σερβιρουμε τα ζυμαρικα πασπαλιζοντας με το υπολοιπο τυρι
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6841 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |