Υλικά - 1/2 φυλλο κρουστας
- 1 1/2 φλυτζανι ταχινι
- 1 φλυτζανι καρυδια χονροκομμενα
- 1/2 κουπα σταφιδες ξανθες
- 1/2 φλυτζανι σουσαμι
- 1 κουταλια ζαχαρη άχνη και κανελα για το πασπαλισμα
Εκτέλεση
- Κοβουμε το φυλλο σε λωριδες και αλειφουμε καθε λωριδα με λαδι. Βαζουμε επανω μια δευτερη και τη λαδωνουμε και αυτη.
- Σε ενα μπωλ ανακατευουμε το ταχινι, τη ζαχαρη, τις σταφιδες, το σουσαμι και τα καρυδια.
- Βαζουμε μια κουταλια απο το μειγμα σε καθε λωριδα και τυλιγουμε.
- Ετοιμαζουμε ολα τα μπουρεκακια τα βαζουμε σε ταψι, τα αλοιφουμε με λαδι και ψηνουμε στους 180 βαθμους για 30 λεπτα. Πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη και κανελα οσο ειναι ακομα ζεστα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 5203 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |