Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γαλέος σαγανάκι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Πέμπτη, 17/01/08

Υλικά

  • 1/2 κιλο γαλεος σε φετες
  • 3 κ.σ ελαιολαδο
  • 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
  • 1 πιπερια καυτερη ψιλοκομμενη
  • 2 μεγαλες ντοματες ψιλοκομμενες
  • 1 κ.σ μουσταρδα
  • 100 γραμ φετα τριμμενη με το χερι
  • λιγη ριγανη
  • λιγος μαιντανος
  • αλατι

Εκτέλεση

  1. κοβουμε το γαλεο σε λωριδες αφου βγαλουμε το κοκκαλο
  2. ζεσταινουμε το λαδι σε τηγανι και σωταρουμε το κρεμμυδι και την πιπερια προσθετουμε το γαλεο και μολις αλαξει χρωμα ριχνουμε τη ντοματα αφηνου να πιει λιγο τα υγρα του και προσθετουμε τη μουσταρδα τη φετα και τα μυρωδικα
  3. μαγειρευουμε σε δυνατη φωτια μεχρι να πηξει δοκιμαζουμε το αλατι και ειναι ετοιμο

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 9385
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 17/01/08 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός