Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πεϊνιρλί Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Πέμπτη, 17/01/08
Υλικά
  • 1 κιλο αλευρι
  • 2,5 κ.σ μπεικιν
  • 1 κ.γ αλατι
  • 8 φετες ζαμπον
  • 2 ντοματες μικρες
  • 500 γραμ κασερι σε φετες
  • 6 κ.γ βουτυρο

Εκτέλεση

  • κοσκινιζουμε το αλευρι το μπεικιν και το αλατι προσθετουμε νερο και ζυμωνουμε σε σφικτη ζυμη. την σκεπαζουμε και την αφηνουμε να ξεκουραστει 1 ωρα.
  • κοβουμε στη μεση κατα μηκος το ζαμπον και τις ντοματες σε φετες.
  • μοιραζουμε τη ζυμη σε 6 ισα μερη.
  • ανοιγουμε καθε κομματι σε οβαλ σχημα, ανασηκωνουμε γυρω γυρω τις ακρες η ζυμη θα μοιαζη με βαρκουλα. βαζουμε σε καθε βαρκουλα απο ενα κουταλακι βουτυρο 3 κοματια ζαμπον μερικες φετες ντοματες και καλυπτουμε με φετες κασερι
  • ψηνουμε στους 200 βαθμους για 35-40 λεπτα

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 8273
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (8)
1. 18-01-2008 11:03
 
Πολύ ωραία. :) 
 
Ευχαριστούμε Κωνσταντίνα.
 
Pan
2. 18-01-2008 11:05
 
Τι αλεύρι κάνει ? αυτό για όλες τις χρήσεις ?
 
ATA
3. 18-01-2008 12:23
 
ναι αυτο για ολες τις χρησεις ειναι το καλυτερο
 
sgrav
4. 18-01-2008 12:24
 
ευχαριστώ...
 
ATA
5. 18-01-2008 16:01
 
πόσο νερό χρειάζεται ?
 
ATA
6. 18-01-2008 16:37
 
ενα ποτηρι και κατι να σου βγει μια αρκετα σφικτη ζυμη
 
sgrav
7. 18-01-2008 16:45
 
ευχαριστώ και πάλι..θα τα δοκιμάσω...
 
ATA
8. 01-06-2008 21:49
 
έκανα την μισή δόση από αυτήν την συνταγή άλλα τα πεινΪρλί έγιναν πολύ σκληρά σαν πέτρα.τί φταίει;
 
DEPI

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 16/10/10 )