Υλικά - 1 κιλο αλευρι
- 2,5 κ.σ μπεικιν
- 1 κ.γ αλατι
- 8 φετες ζαμπον
- 2 ντοματες μικρες
- 500 γραμ κασερι σε φετες
- 6 κ.γ βουτυρο
Εκτέλεση
- κοσκινιζουμε το αλευρι το μπεικιν και το αλατι προσθετουμε νερο και ζυμωνουμε σε σφικτη ζυμη. την σκεπαζουμε και την αφηνουμε να ξεκουραστει 1 ωρα.
- κοβουμε στη μεση κατα μηκος το ζαμπον και τις ντοματες σε φετες.
- μοιραζουμε τη ζυμη σε 6 ισα μερη.
- ανοιγουμε καθε κομματι σε οβαλ σχημα, ανασηκωνουμε γυρω γυρω τις ακρες η ζυμη θα μοιαζη με βαρκουλα. βαζουμε σε καθε βαρκουλα απο ενα κουταλακι βουτυρο 3 κοματια ζαμπον μερικες φετες ντοματες και καλυπτουμε με φετες κασερι
- ψηνουμε στους 200 βαθμους για 35-40 λεπτα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 9504 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |