Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μεζέδες και Ορεκτικά arrow Μανιτάρια γεμιστά Νο.02 (με κιμά και τυρί)
Μανιτάρια γεμιστά Νο.02 (με κιμά και τυρί) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από THEOHARIS   
Δευτέρα, 21/01/08
Συστατικά:
  • Ένα πακέτο φρέσκα μανιτάρια μεγάλα
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 250 γρ. κιμά, περασμένο 2 φορές
  • ½ φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
  • 4 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί (κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα)
  • Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • αλάτι & πιπέρι
Παρασκευή :
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί.
  • Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε.
  • Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 5 λεπτά σε μέτριαφωτιά και προσθέτουμε τα κοτσάνια.
  • Μαγειρεύουμε 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  • Ανακατεύουμε τον κιμά, την γαλέτα, το τυρί, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο.
  • Γεμίζουμε τα καπάκια των μανιταριών σαν βουναλάκια.
  • Ψήνουμε για μισή ώρα και σερβίρουμε ζεστά ή χλιαρά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 8599
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 22-01-2008 09:46
 
Νόστιμη, νόστιμη η συνταγούλα. Μιαμ μιαμ.
 
sgr
2. 22-01-2008 10:10
 
Χάρη ποια μανιτάρια χρησιμοποιείς? Τα πορτομπέλλο ή τα ασπρομανίταρα?
 
Mary
3. 22-01-2008 13:45
 
Ορεκτικό πρωτότυπο και μοναδικό σε γεύση! Ευχαριστούμε Haris για την υπέροχη συνταγή σου. :)
 
Pan
4. 22-01-2008 14:21
 
υπεροχο ακουγεταιθα το δοκιμασω σιγουρα
 
sgrav
5. 22-01-2008 14:35
 
τα μανιταρια ειανι τα ασπρα τα μεγαλα
 
THEOHARIS

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 18/03/11 )