Υλικά
- 4 φιλετα κοτοπουλο
- 200 γραμ κατσικισιο τυρι
- 4 ντοματινια κομμενα φετακια
- 2 κ,σ λευκο κρασι
- 2-3 κ.σ ελαιολαδο
- 2 κ.σ μαργαρινη
- αλατι πιπερι
Εκτέλεση
- κανουμε μια σχισμη σε καθε φιλετο να γινει σαν θηκη και βαζουμε εκει μεσα αλατοπιπερο και μια κουταλια τυρι
- τοποθετουμε τα φιλετα σε βουτυρωμενο πυρεξ και απο πανω μοιραζουμε το υπολοιπο τυρι και τις ροδελες απο τα ντοματινια, πασπαλιζουμε με αλατοπιπερο και περιχυνουμε με το λαδι ,το βουτυρο και το κρασι
- ψηνουμε σε μετριο φουρνο 25-30 λεπτα (αν αφαιραισουμε το βουτυρο ειναι μια συνταγη ιδανικη για διαιτα)
Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 5072 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |