Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτόπουλο με κατσικίσιο τυρί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Τετάρτη, 23/01/08

Υλικά

  • 4 φιλετα κοτοπουλο
  • 200 γραμ κατσικισιο τυρι
  • 4 ντοματινια κομμενα φετακια
  • 2 κ,σ λευκο κρασι
  • 2-3 κ.σ ελαιολαδο
  • 2 κ.σ μαργαρινη
  • αλατι πιπερι

Εκτέλεση

  1. κανουμε μια σχισμη σε καθε φιλετο να γινει σαν θηκη και βαζουμε εκει μεσα αλατοπιπερο και μια κουταλια τυρι
  2. τοποθετουμε τα φιλετα σε βουτυρωμενο πυρεξ και απο πανω μοιραζουμε το υπολοιπο τυρι και τις ροδελες απο τα ντοματινια, πασπαλιζουμε με αλατοπιπερο και περιχυνουμε με το λαδι ,το βουτυρο και το κρασι
  3. ψηνουμε σε μετριο φουρνο 25-30 λεπτα (αν αφαιραισουμε το βουτυρο ειναι μια συνταγη ιδανικη για διαιτα)

Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 5062
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 23-01-2008 15:37
 
Mπράβο Κωνσταντίνα...
 
ATA
2. 23-01-2008 19:43
 
Νομίζω ότι θα μπορούσε να μπει οποιοδήποτε άσπρο τυρί και αντί για ντοματίνια φέτες κανονικής ντομάτας. Τι λες γίνεται;
 
Lia_P
3. 23-01-2008 20:07
 
ναι λια και βεβαια γινεται επισης θα ειναι ωραιο και με τυρι κρεμα και ανιθο
 
sgrav
4. 24-01-2008 10:13
 
προφανως θα φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα οταν λεμε κατσικισιο τυρι τι εννοουμε?
 
margarita79
5. 24-01-2008 10:19
 
μαργαριτα μου υπαρχει σε ολα τα σουπερ μαρκετ και ειναι πιο γλυκο και πιο λαιτ απο τη φετα ιδανικο για διαιτα μπορεις αντι για κατσικισιο να χρησιμοποιησεις ανθοτυρο
 
sgrav
6. 24-01-2008 10:39
 
Υπέροχη, εύκολη και πολύ νόστιμη μου ακούγεται. Φυσικά το βούτυρο θα το παραλείψω, ως μια πιο υγιεινή εκτέλεση της συνταγής! Ευχαριστούμε, Κωνσταντίνα. :)
 
Pan
7. 05-10-2008 21:53
 
Το μαγειρέψαμε την προηγούμενη Κυριακή 
αλλά δυστυχώς δε βγάλαμε φωτογραφία. 
Πάντως ήταν πολύ νόστιμο.Το συνοδεύσαμε με πατάτες φούρνου ψημένες 
σε βαλσάμικο ξύδι. 
Να είσαι καλά Κωνσταντίνα.
 
xanthibax

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 23/01/08 )