Υλικα - Ψάρια όσα θέλουμε (καθαρισμένα ξεκοκκαλισμένα και ακέφαλα και αλατισμένα)
- πιπεριές κόκκινες,
- ξερό κρεμμύδι σε κύβους,ή σε φέτες.
- πράσινο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο,
- ελιές μαύρες και πράσινες ξεκουκούτσωτες στη μέση κομμένες
- μαιντανό ,
- κόκκινο πιπέρι ,
- αλάτι
- 1 μικρή στενόμακρη σχάρα (αν σας βολεύει και μεγάλη ακόμα καλύτερα)
Ε ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ (εσείς βάλτε ότι θέλετε και κάντε.............. πειράματα)
ΕΚΤΕΣΕΣΗ
- Εχουμε έτοιμα τα ψάρια(τα λαδώνουμε να μην κολήσουν) και καίμε τη σχάρα στα κάρβουνα.
- Βάζουμε 1 στρώση σαρδέλες ή γαύρο, ανοιχτα με την πέτσα να ακουμπάει στη σχάρα και στρώνουμε τα υλικά μας .
- Βάζουμε απο πάνω τα ψάρια κλείνουμε και ψήνουμε........
Αν ψήσετε το καλοκαίρι έξω ΠΑΡΤΕ κανένα κιλό παραπάνω ολο και σε ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ.Εγώ την πάτησα ............... Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 14007 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |