Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μπακαλιαρομπουκίτσες με θυμάρι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από sgr   
Δευτέρα, 28/01/08
img_0364_400

Υλικά

  • 1 φύλλο παστό μπακαλιάρο
  • 1-2 κούπες αλεύρι
  • 1 αυγό
  • 1 κ.σ. γάλα
  • 2 κ. σ. θυμάρι
  • πιπέρι και αλάτι αν χρειαστεί
  • ελαιόλαδο για το τηγάνι

Εκτελέση

Ξαλμυρίζουμε τον μπακαλιάρο για περισσότερο από μία ημέρα αλλάζοντάς του διαρκώς το νερό. Μπορούμε να δοκιμάσουμε για να είμαστε σίγουροι ότι έχει ξαλμυριστεί.

Κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μικρές μπουκίτσες και τις στίβουμε καλά.

Χτυπάμε καλά το αυγό με το γάλα και το πιπέρι.

Στο αλεύρι ανακατεύουμε το θυμάρι.

Παίρνουμε μπουκίτσες μπακαλιάρου τις βουτάμε στο αυγό με το γάλα, μετά στο αλεύρι με το θυμάρι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Καλή όρεξη


Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 10809
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 28-01-2008 19:31
 
ως γνησια ψαρου δεν μπορω να παραβλεψω τετοια συνταγη θα δοκιμαστει πολυ συντομα
 
sgrav
2. 29-01-2008 08:57
 
Τέλειο!! Μπράβο sgr,ο παστός μπακαλιάρος ταιριάζει υπέροχα με το θυμάρι.
 
al1975
3. 29-01-2008 09:06
 
Λατρεύω τον μπακαλιάρο!! Μας έδωσες φοβερή συνταγή και απ’ ότι βλέπω ιδανική για παιδιά (αφού είναι σε μπουκίτσες). Δεν κατάλαβα μόνο αν τον ξεκοκκαλίζεις πρώτα ή τον χρησιμοποιείς όπως είναι.
 
Mary
4. 29-01-2008 09:08
 
Παίρνω φιλέτο Μαίρη και φυσικά βγάζω όσα κόκκαλα βρω στο φιλέτο.
 
sgr
5. 29-01-2008 11:59
 
Sgr αν πάρω φιλέτο μπακαλιάρου κατεψυγμένο πειράζει? τι ωραίες μπουκίτσες!!! ευχαριστούμεεεεεεεεε
 
zoi
6. 29-01-2008 12:29
 
Δεν πειράζει. Αρκεί να το στραγγίζεις καλά.
 
sgr
7. 29-01-2008 12:37
 
Ωραία ευχαριστώ και πάλι :zzz
 
zoi

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 19/02/08 )