Υλικα
- 1 λαχανο μετριο κομμενο σε μικρα κομματια
- 2 πρασα κομμενα χοντρες ροδελες
- 3-4 κλωναρια σελινο χοντροκομμενα
- 1 1/2 φλυτζανι ρυζι για πιλαφι
- μισο φλυτζανι λαδι
- λιγο μαιντανο ψιλοκομμενο
- αλτι πιπερι
- το χυμο απο ενα 1-2 λεμονια
Εκτελεση
- σωταρουμε τα πρασα και το σελινο στο λαδι για 5 λεπτα και προσθετουμε το λαχανο το μαιντανο αλατι και πιπερι
- προσθετουμε λιγο νερο και το αφηνουμε να βρασει για ενα τεταρτο
- προσθετουμε νερο τοσο ωστε να ειναι 3 φλυτζανια
- βαζουμε το ρυζι και βραζουμε σε χαμηλη φωτια 15 λεπτα ακομα
- τελος ριχνουμε το λεμονι κουναμε την κατσαρολα καλα και το φαγητο μας ειναι ετοιμο
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 13492 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |