Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σελινόριζα αλα πολίτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Τετάρτη, 30/01/08

Υλικά

  • 3 σελινοριζες κομμενες σε χοντρες φετες
  • 4 καροτα κομμενα σε ροδελες
  • 1 κρεμμυδι ψολοκομμενο
  • 4 κλαρακια σελινο χοντροκομμενα
  • 4-5 πατατες κομμενες σε χοντρες ροδελες
  • 1 φλυτζανι ελαιολαδο
  • 1 φλυτζανι ανιθο ψιλοκομμενο
  • χυμό απο ενα λεμονι
  • αλατι πιπερι 

Εκτέλεση

  1. βαζουμε το λαδι σε μια κατσαρολα και σωταρουμε το κρεμμυδι, ριχνουμε το καροτο και τη σελινοριζα και τα ανακατευουμε
  2. καλα τελος ριχνουμε το σελινο, συμπλυρωνουμε νερο ισα ισα να σκεπαστουν τα υλικα αλατοπιπερωνουμε και αφηνουμε να παρουν βραση
  3. σκεπαζουμε την κατσαρολα και σιγοβραζουμε για περιπου 1 ωρα
  4. λιγο πριν το κατεβασουμε απο τη φωτια ριχνουμε τον ανιθο και το λεμονι

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 5722
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 30-01-2008 13:44
 
Ελαφρύ και υγιεινό. Έτοιμο να το απολαύσει κανείς.... ;)  
Ευχαριστούμε Κωνσταντίνα.
 
Pan

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 30/01/08 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός