Υλικά
- 3 σελινοριζες κομμενες σε χοντρες φετες
- 4 καροτα κομμενα σε ροδελες
- 1 κρεμμυδι ψολοκομμενο
- 4 κλαρακια σελινο χοντροκομμενα
- 4-5 πατατες κομμενες σε χοντρες ροδελες
- 1 φλυτζανι ελαιολαδο
- 1 φλυτζανι ανιθο ψιλοκομμενο
- χυμό απο ενα λεμονι
- αλατι πιπερι
Εκτέλεση
- βαζουμε το λαδι σε μια κατσαρολα και σωταρουμε το κρεμμυδι, ριχνουμε το καροτο και τη σελινοριζα και τα ανακατευουμε
- καλα τελος ριχνουμε το σελινο, συμπλυρωνουμε νερο ισα ισα να σκεπαστουν τα υλικα αλατοπιπερωνουμε και αφηνουμε να παρουν βραση
- σκεπαζουμε την κατσαρολα και σιγοβραζουμε για περιπου 1 ωρα
- λιγο πριν το κατεβασουμε απο τη φωτια ριχνουμε τον ανιθο και το λεμονι
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 7589 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |