Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Καραβίδες γιουβέτσι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Δευτέρα, 04/02/08

Υλικά

  • 10 καραβιδες
  • 1/2 φλυτζανι κριθαρακι μετριο
  • 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
  • 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες
  • 4 ντοματες τριμμενες στον τριφτη
  • μισο ματσακι μαιντανο
  • μισο ποτηρι λαδι
  • αλατι πιπερι

Εκτέλεση

  1. σε ενα τηγανι βαζουμε το λαδι και σωταρουμε το κρεμμυδι και το σκορδο, προσθετουμε τις καραβιδες και τις γυριζουμε για λιγο, αλατοπιπερωνουμε, βαζουμε τη ντοματα και τελος το μαιντανο και βραζουμε για 2-3 λεπτα
  2. εν το μεταξυ εχουμε μισοβρασει το κριθαρακι και το σουρωνουμε
  3. παιρνουμε μια γαστρα ριχνουμε το κριθαρακι και επανω τις καραβιδες και μισο ποτηρι νερο
  4. ανακατευουμε λιγο σκεπαζουμε τη γαστρα
  5. και ψηνουμε για 150 λεπτα στους 200 βαθμους

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 8962
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 04-02-2008 14:22
 
Μμμμ, νοστιμιές! Αχ, βρε Κωνσταντίνα τι μας κάνεις! :) Ευχαριστούμε!
 
Pan
2. 04-02-2008 16:01
 
ο χρονος ψησιματος ειναι 15 λεπτα και οχι 150 :eek ο δαιμων του τυπογραφειου :grin
 
sgrav
3. 05-02-2008 10:42
 
μου προκάλεσε και εμένα εντύπωση. Είπα δεν μπορεί... Τόση πολλή ώρα για θαλασσινά... Ήμουν έτοιμη να ρωτήσω σήμερα, όμως με πρόλαβες. ;) Ευχαριστούμε για την διευκρίνιση, Κωνσταντίνα.
 
Pan

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 05/02/08 )