Υλικά
- 10 καραβιδες
- 1/2 φλυτζανι κριθαρακι μετριο
- 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
- 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες
- 4 ντοματες τριμμενες στον τριφτη
- μισο ματσακι μαιντανο
- μισο ποτηρι λαδι
- αλατι πιπερι
Εκτέλεση
- σε ενα τηγανι βαζουμε το λαδι και σωταρουμε το κρεμμυδι και το σκορδο, προσθετουμε τις καραβιδες και τις γυριζουμε για λιγο, αλατοπιπερωνουμε, βαζουμε τη ντοματα και τελος το μαιντανο και βραζουμε για 2-3 λεπτα
- εν το μεταξυ εχουμε μισοβρασει το κριθαρακι και το σουρωνουμε
- παιρνουμε μια γαστρα ριχνουμε το κριθαρακι και επανω τις καραβιδες και μισο ποτηρι νερο
- ανακατευουμε λιγο σκεπαζουμε τη γαστρα
- και ψηνουμε για 150 λεπτα στους 200 βαθμους
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 8962 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |