Επιλογές μελών
Παρασκευή, 26/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγολόγιο Θαλασσινά Ελαφρύ ψάρι με Γαρίδες
Ελαφρύ ψάρι με Γαρίδες |
Έχει γραφτεί από ArXoS | |
Κυριακή, 27/05/07 | |
Υλικά: 8 μεγάλες Γαρίδες 1 Λάιμ 4 χοντρά (800γρ) Φιλέτα άσπρου ψαριού 1 κουτ. φρέσκο τριμμένο Τζίντζερ 1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο Τρόπος παρασκευής Ξεφλουδίστε και καθαρίστε τις γαρίδες αφήνοντας τις ουρές. Ξύστε λεπτές λωρίδες ξύσμα από τη φλούδα του μισού λάιμ, προσέχοντας να μην ξύσετε και το άσπρο της φλούδας. Στραγγίστε 1 κουταλιά χυμό από το λάιμ. Κόψτε 4 κομμάτια αλουμινόχαρτο και βάλτε από ένα φιλέτο ψαριού στο κέντρο του καθενός. Σκεπάστε με τις γαρίδες, το ξύσμα, το χυμό, το τζίντζερ και το σκόρδο. Διπλώστε το αλουμινόχαρτο και κλείστε καλά τις άκρες του. Βάλτε τα πακέτα πάνω στη ζεστή και σκεπασμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε περίπου 15 λεπτά ή ώσπου να ψηθεί μέχρι μέσα το ψάρι. |
|
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023