Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Ελαφρύ ψάρι με Γαρίδες
Ελαφρύ ψάρι με Γαρίδες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 27/05/07
Υλικά:
8 μεγάλες Γαρίδες
1 Λάιμ
4 χοντρά (800γρ) Φιλέτα άσπρου ψαριού
1 κουτ. φρέσκο τριμμένο Τζίντζερ
1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο

Τρόπος παρασκευής
Ξεφλουδίστε και καθαρίστε τις γαρίδες αφήνοντας τις ουρές. Ξύστε λεπτές λωρίδες ξύσμα από τη φλούδα του μισού λάιμ, προσέχοντας να μην ξύσετε και το άσπρο της φλούδας.
Στραγγίστε 1 κουταλιά χυμό από το λάιμ.
Κόψτε 4 κομμάτια αλουμινόχαρτο και βάλτε από ένα φιλέτο ψαριού στο κέντρο του καθενός.
Σκεπάστε με τις γαρίδες, το ξύσμα, το χυμό, το τζίντζερ και το σκόρδο.
Διπλώστε το αλουμινόχαρτο και κλείστε καλά τις άκρες του.
Βάλτε τα πακέτα πάνω στη ζεστή και σκεπασμένη πλάκα ψησίματος και ψήστε περίπου 15 λεπτά ή ώσπου να ψηθεί μέχρι μέσα το ψάρι.
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )