Κουνουπίδι τηγανητό Νο.01 |
|
Έχει υποβληθεί από THEOHARIS
|
Τρίτη, 05/02/08 |
Υλικά
Για τη σάλτσα
- 2 αυγά
- 3 κουταλιές γάλα
- 2 κουταλιές λάδι
- 40 γρ. τυρί τριμμένο
- 2 κουταλιές τοματοχυμός
- 1 ποτήρι νερό
- Αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση
- Βράζουμε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό, όχι πολύ, τόσο όσο να κρατάει .
- Το χωρίζουμε σε μικρά κομμάτια
- Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά (αυγά, γάλα, λάδι , τυρί χυμό, αλεύρι και νερό) μέχρις ότου γίνει ένας δεμένος χυλός.
- Βουτάμε ένα ένα κομμάτι κουνουπίδι στο χυλό και τηγανίζουμε.
- Επειδή πολλές φορές μας μένει κουνουπίδι, είναι υγιεινό και κρίμα να το πεταμε
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 10487 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 09/09/11 )
|