Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγολόγιο arrow Θαλασσινά arrow Καλαμάρια τηγανιτά
Καλαμάρια τηγανιτά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Κυριακή, 27/05/07
Υλικά:
1 κιλό καλαμάρια
1 φλυτζάνι αλεύρι
λάδι για τηγάνισμα
αλάτι

Τρόπος παρασκευής
Πλένετε και καθαρίζετε τα καλαμάρια
Τραβάτε το κεφάλι και κόβετε το στομάχι του να φύγει
Κόβετε το κεφάλι και κρατάτε μόνο τα πόδια προσέχοντας να βγάλετε και τιν μικρή άσπρη μπαλίτσα
Τραβάτε να βγεί και το κόκαλλο και καθαρίζετε καλά το εσωτερικό από τιν κοιλιά του
Κόβετε σε ροδέλλες τα καλαμάρια
Βάζετε αλάτι στο αλεύρι και αλευρώνετε τα καλαμάρια
Βάζετε στο τηγάνι το λάδι να κάψει και τηγανίζετε
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )