Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Sauce cokteil ή 1000 νησια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από kotsikos   
Παρασκευή, 08/02/08
Yλικα:
  • 2 κ.σ. μαγιονεζα
  • 2κ.γ. ketchup
  • αλατι πιπερι
  • ζαχαρη (1 πρεζα)
  • χυμο πορτοκαλι (50ml)
  • Τabasko (3-4 σταγονες)
  • waustersauce (5-10 σταγονες) προεραιτικο
  • Νερο (προεραιτικα)
Εκτελεση:
1.Ριχνουμε σε μια μπασινα(λεκανη) την μαγιονεζα
2.Βαζουμε την ketchup
3.αλατοπιπερωνουμε
4.Βαζουμε το tabasko και το wauster sauce
5.Βαζουμε το χυμο πορτοκαλι
6.Ριχνουμε την ζαχαρη

Ανακατωνουμε πολυ καλα το μειγμα μεχρι να γινει λειο.

Αν δουμε και ειναι πολυ σφυκτη-πηκτη η σαλτσα μας αραιωνουμε με μερικες σταγονες νερο και ανακατευουμε και παλι.Προσεχουμε να εχει χρωμα σωμον αν δεν εχει προσθετουμε με πολυ προσοχη λιγο ketchup.

Την τοποθετουμε στο ψυγειο και την καταναλωνουμε οποτε εμεις θελουμε

Μεγιστος χρονος συντηρησης στο ψυγειο: 1 Μηνας


Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 19111
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 09-02-2008 13:24
 
Πολύ ωραία σάλτσα!!Για γράψε μας και σε τι είδους σαλάτες ταιριάζει αυτή η σος. :)
 
Lia_P
2. 09-02-2008 14:03
 
H sauce αυτην ταιριαζει στην salad chef και σε οτι μεζεκλικι θελουμε... 
ειναι μια σαλτσα γρηγορη και ευγευστη... 
Μερικα απο τα φαγητα που ταιριαζει ειναι: 
κροκετακια,salad chef,ceasar's,.... 
Και ειναι οτι πρεπει για τσιπουρακι και  
καβουροδαγκανες...Με λιγα λογια ειναι αυτη που ειναι στο club sandiwch στα goody's,αλλα με πιο αγνα υλικα.... 
Ευχαριστω για τα σχολια!!
 
kotsikos
3. 09-02-2008 17:20
 
Έγραψες Κώστα. Χρήσιμη.
 
sgr
4. 09-02-2008 22:37
 
Εύγε, Κώστα, που μας δίνεις την συνταγή για την σάλτσα αυτή. ;)
 
Pan
5. 10-02-2008 11:56
 
Σιγά σιγά θα μάθουμε τελικά όλα τα μυστικά και έτσι δεν θα αγοράζουμε τις έτοιμες αυτές σάλτσες θα τις κάνουμε μόνοι μας. 
Μιας και ξεκίνησες Κώστα συνέχισε και με άλλες συνταγές για σπιτικές σαλτσούλες. Μπράβο
 
margarita

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 13/01/11 )