Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πέννες ελληνικές Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από Margarita   
Κυριακή, 10/02/08

Υλικά για τη σάλτσα:

  • 1 κουτί ντομάτα στο τρίφτη
  • ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1/2 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1/2 ποτήρι κρασιού μαυροδάφνη
  • κανέλλα, αλάτι, πιπέρι, βασιλικός, κόλιανδρο
  • ψιλοκομμένες ελιές πράσινες και καλαμών
  • 250 γρ. φέτα σε κύβους
  • 1 πακέτο πένες ή οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό σας αρέσει.
Εκτέλεση:
  1. Τσιγαρίζουμε το σκόρδο, κρεμμύδι, πιπεριά, ελιές, σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τα μυρωδικά και ελάχιστο νερό.
  2. Μόλις η σάλτσα ετοιμαστεί σερβίρουμε με τον ακόλουθο τρόπο:
  3. Σερβίρουμε τα μακαρόνια, από πάνω βάζουμε τους κύβους της φέτας και ρίχνουμε τη σάλτσα.
  4. Με αυτό τον τρόπο η φέτα δεν λειώνει τελείως και φαίνεται στο πιάτο και στη γεύση.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 7671
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 10-02-2008 19:04
 
ελληνικοτατο και νιστιμο μπραβο μαργαριτα
 
sgrav

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 03/09/11 )