Έχει υποβληθεί από Margarita
|
Κυριακή, 10/02/08 |
Υλικά για τη σάλτσα:
- 1 κουτί ντομάτα στο τρίφτη
- ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1/2 πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 ποτήρι κρασιού μαυροδάφνη
- κανέλλα, αλάτι, πιπέρι, βασιλικός, κόλιανδρο
- ψιλοκομμένες ελιές πράσινες και καλαμών
- 250 γρ. φέτα σε κύβους
- 1 πακέτο πένες ή οποιοδήποτε άλλο ζυμαρικό σας αρέσει.
Εκτέλεση:
- Τσιγαρίζουμε το σκόρδο, κρεμμύδι, πιπεριά, ελιές, σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, τα μυρωδικά και ελάχιστο νερό.
- Μόλις η σάλτσα ετοιμαστεί σερβίρουμε με τον ακόλουθο τρόπο:
- Σερβίρουμε τα μακαρόνια, από πάνω βάζουμε τους κύβους της φέτας και ρίχνουμε τη σάλτσα.
- Με αυτό τον τρόπο η φέτα δεν λειώνει τελείως και φαίνεται στο πιάτο και στη γεύση.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 7671 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 03/09/11 )
|