Υλικά - 800 γραμ καστανα
- 250 γραμ βουτυρο
- 200 γραμ κουβερτουρα
- 200 γραμ ζαχαρη αχνη
- 1 σφηνακι κονιακ
- λιγη ζαχαρη αχνη για το πασπαλισμα
Εκτέλεση - σε μια κατσαρολα βραζουμε τα καστανα τα ξεφλουδιζουμε και τα κοβουμε σε μικρα κομματια
- σε μπαιν μαρι λιωνουμε την κουβερτουρα
- σε ενα μπωλ βαζουμε το βουτυρο τη ζαχαρη τα καστανα το κονιακ και ριχνουμε τη σοκολατα
- δινουμε στο μιγμα σχημα κορμου, το τυλιγουμε σε αλουμινοχαρτο και το βαζουμε στην καταψυξη να παγωσει
- λιγο πριν σερβιρουμε βγαζουμε το αλουμινοχαρτο και πασπαλιζουμε με τη ζαχαρη αχνη
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 22825 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |