Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κορμός κάστανο ψυγείου Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 10
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Δευτέρα, 11/02/08
Υλικά
  • 800 γραμ καστανα
  • 250 γραμ βουτυρο
  • 200 γραμ κουβερτουρα
  • 200 γραμ ζαχαρη αχνη
  • 1 σφηνακι κονιακ
  • λιγη ζαχαρη αχνη για το πασπαλισμα
Εκτέλεση
  1. σε μια κατσαρολα βραζουμε τα καστανα τα ξεφλουδιζουμε και τα κοβουμε σε μικρα κομματια
  2. σε μπαιν μαρι λιωνουμε την κουβερτουρα
  3. σε ενα μπωλ βαζουμε το βουτυρο τη ζαχαρη τα καστανα το κονιακ και ριχνουμε τη σοκολατα
  4. δινουμε στο μιγμα σχημα κορμου, το τυλιγουμε σε αλουμινοχαρτο και το βαζουμε στην καταψυξη να παγωσει
  5. λιγο πριν σερβιρουμε βγαζουμε το αλουμινοχαρτο και πασπαλιζουμε με τη ζαχαρη αχνη

Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 19147
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (9)
1. 11-02-2008 22:21
 
Καλά Κωνσταντίνα, τι απίστευτη συνταγή. Μου ακούγεται θεϊκή. Το μόνο ζόρι τα κάστανα, αχ αυτα τα κάστανα..Αν μου πει καποιος πως καθαρίζονται εύκολα είτε βραστά είτε ψητά θα τον ευγνωμονώ.
 
rena
2. 11-02-2008 23:57
 
Αγόρασε έτοιμα βρασμένα από ΑΒ. :grin
 
Lia_P
3. 12-02-2008 00:10
 
χαχχα Λιάκι μου μια χαρά το κολπάκι για ευκολία, αλλά έλα μου που θέλω και τα tips :)
 
rena
4. 12-02-2008 08:23
 
ρενα μου αυτο που λεει η λια ειναι ο πιο ευκολος τροπος τωρα αν θελεις να παρεις φρεσκα καστανα πριν τα βρασεις χαραξε τα με το μαχαιρι στο πανω μερος σε σταυρο και ετσι οταν βρασουν ξεφλουδιζονται αμεσως
 
sgrav
5. 14-02-2008 01:50
 
ρενα μου το ιδιο ακριβως θεμα με τα καστανα εχω κα ιεγω το ειχα θεσει προ ημερων στο φορουμ και μου ειχαν δωσει τα κοριτσια καποια τιπς... δες εδω:
 
margarita79
6. 12-02-2008 10:42
 
Konstantina, ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω μία συνταγή με κάστανο που να μην περιέχει όμως φρούτα...η δική σου μου φαίνεται απλή και εύκολη..για την γεύση θα σε ενημερώσω μόλις την φτιάξω..ευχαριστούμε
 
artemis
7. 12-02-2008 11:44
 
Κωνσταντίνα και κάτι άλλο...τι βούτυρο χρησιμοποιείς ?
 
artemis
8. 12-02-2008 11:48
 
αρτεμις εγω βαζω μαργαρινη γιατι το φρεσκο βουτυρο στις συνταγες που δεν θελουν ψησιμο μου μυριζει
 
sgrav
9. 12-02-2008 12:02
 
ok...η συνταγή θα εκτελεστεί σύντομα...ευχαριστώ
 
artemis

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 18/11/12 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news

Μαγειρεύουμε με :

Cuisineware - Αντικολλητικό τηγάνι με επίστρωση
Συνεργασίες
Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρα
Το Top στην φιλοξενία