Υλικά:
- Κοκαλα μοσχου 100gr
- καροτα 50gr
- Κρεμμυδια χονδρα 1-2
- σκελιδες σκορδο
- Φρεσκιες ντοματες 200gr
- Μπουκε γαρνι (τουλια με διαφορα λαχανικα)προεραιτικο το τουλι
- Νερο 1kg
Εκτελεση:
Σπαζουμε τα κοκκαλα σε χονδρα κομματια και τα αφηνουμε να παρουνε χρωμα στον φουρνο στους 250 για 15-20'. Προσθετουμε μετα τα καροτα και τα κρεμμυδια καθαρισμενα πλυμμενα και κομμενα σε χονδρα κομματια.Τα αφηνουμε να τσιγαριστουνε περιπου 15' και με την βοηθεια μιας κουταλας η ενος ξαφριστηρα τα βαζουμε μεσα σε μια κατσαρολα. Προσθετουμε τον Ζωμο απο τα κοκκαλα και το νερο.Βαζουμε εν συνεχεια το σκορδο και το μπουκε γαρνι(διχτυ) και την ντοματα η ντοματοπολτο.Το αφηνουμε να βρασει σιγα σιγα Κατα την δειαρκεια του βρασμου το ξαφριζουμε .Οταν βρασει το περναμε απο σιτα και το χρησιμοποιουμε για τις παρασκευες διαφορων κρεατων οπως: Ραγου σοτε μπρεζε κ.α. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6904 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |