Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κανελάτα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από sgrav   
Τρίτη, 12/02/08

Υλικά

  • 1 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις
  • 4-5 ξυλακια καννελα
  • 2 1/2 φλυτζανια λαδι
  • 1 3/4 φλιτζανι ζαχαρη
  • 1 1/2 φλυτζανι τσαι
  • 1 κ.γ σοδα χυμος απο ενα λεμονι
Εκτέλεση
  1. σε ενα κατσαρολακι βραζουμε το τσαι με την καννελα και το αφηνουμε να κρυωσει
  2. σε ενα μπωλ βαζουμε το λαδι με τη ζαχαρη και τα χτυπαμε καλα με το μιξερ να γινουν σαν αλοιφη
  3. σε ενα ποτηρι βαζουμε το λεμονι προσθετουμε τη σοδα και τα ριχνουμε στο μειγμα
  4. ριχνουμε το τσαι και προσθετουμε το αλευρι τοσο ωστε η ζυμη να ειναι μαλακη και να μην κολαει στα χερια μας
  5. πλαθουμε μικρα κουλουρακια και τα βαζουμε σε ταψι στρωμμενο με λαδοκολα
  6. ψηνουμε στους 180 βαθμους για 30-35 λεπτα

Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 9626
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 12-02-2008 23:35
 
είναι και νηστίσιμα βλέπω! ότι πρέπει για την σαρακοστή που έρχεται! thanks 8)
 
lydia
2. 13-02-2008 10:52
 
Καλέ, τι νόστιμα και εύγεστα κουλουράκια! ;) 8)  
 
Ευχαριστούμε, Κωνσταντίνα. :)
 
Pan

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 12/02/08 )