Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μύδια σαγανάκι Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από kotsikos   
Δευτέρα, 18/02/08
ΥΛΙΚΑ:
  • Μυδια 500gr
  • 1 Κρεμμυδι φρεσκο
  • 1 Κρεμμυδι ξερο
  • 2 Σκελιδες σκορδο
  • 1 Πιπερια καυτερη (τσουσκα)
  • 1 Ανηθο και 1 Μαιντανο
  • 2 κ.σ. Μουσταρδα
  • 100gr ντοματα κονκασε
  • 5-6κ.γ. κετσαπ
  • 200gr πικαντικη φετα
  • λιγο λεμονι
  • λιγο αλατι και λιγο πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Σοταρουμε με λιγο λαδι κρεμμυδακι φρεσκο και ξερο ψιλοκομμενα και την πιπερια και το σκορδο.
  • Προσθετουμε τα μυδια (αλευρωμενα) ριχνουμε το αλατι το λεμονι τον ανηθο τον μαιντανο και την μουσταρδα και τα σωταρουμε ολα αυτα καλα.Ριχνουμε την ντοματα την κονκασε και λιγο κετσαπ συχρονως κια τα αφηνουμε να σωταριστουνε για 3' περιπου,
  • Τελευταια στιγμη ριχνουμε και την φετα και την αφηνουμε μεχρι να λιωσει καλα αλλα οχι να μας κολλησει, τα γυρναμε ολα μαζι στο τηγανι και σερβιρουμε ομοιομορφα σε πιατο σαγανακι!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 9456
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 18-02-2008 20:05
 
Ωραίος μεζές Κωστή.  
Για τσίπουρο σίγουρα έ ?
 
sgr
2. 19-02-2008 13:29
 
Nαι φιλαρακια μου για τσιπουρο και μονο...
 
kotsikos
3. 19-02-2008 14:15
 
μου δίνει ιδέες κωστήηηηηηηηηηηη εύγε παιδί μου
 
melina
4. 06-11-2010 00:19
 
Με εντυπωσίασε που προσθέτεις τα μύδια αλευρωμένα!!!!! Εξαιρετική ιδέα γιατί και την κρούστα τους πιάνουν και δεν συρικνώνονται και η σάλτσα τους γίνετει εντέλει πιο χυλωμένη!!!!!! :zzz
 
linmak88

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 03/08/10 )