ΥΛΙΚΑ: - Μυδια 500gr
- 1 Κρεμμυδι φρεσκο
- 1 Κρεμμυδι ξερο
- 2 Σκελιδες σκορδο
- 1 Πιπερια καυτερη (τσουσκα)
- 1 Ανηθο και 1 Μαιντανο
- 2 κ.σ. Μουσταρδα
- 100gr ντοματα κονκασε
- 5-6κ.γ. κετσαπ
- 200gr πικαντικη φετα
- λιγο λεμονι
- λιγο αλατι και λιγο πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - Σοταρουμε με λιγο λαδι κρεμμυδακι φρεσκο και ξερο ψιλοκομμενα και την πιπερια και το σκορδο.
- Προσθετουμε τα μυδια (αλευρωμενα) ριχνουμε το αλατι το λεμονι τον ανηθο τον μαιντανο και την μουσταρδα και τα σωταρουμε ολα αυτα καλα.Ριχνουμε την ντοματα την κονκασε και λιγο κετσαπ συχρονως κια τα αφηνουμε να σωταριστουνε για 3' περιπου,
- Τελευταια στιγμη ριχνουμε και την φετα και την αφηνουμε μεχρι να λιωσει καλα αλλα οχι να μας κολλησει, τα γυρναμε ολα μαζι στο τηγανι και σερβιρουμε ομοιομορφα σε πιατο σαγανακι!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 9456 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |