Υλικα - 600 γραμ ψαρονεφρι
- 2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
- 1 κοκινη και 1 πρασινη πιπερια σε κυβους
- 1/2 ποτηρι λευκο κρασι
- 2 κ.σ βουτυρο η λαδι
- 250 γρμ κρεμα γαλακτος
- 100 γραμ blue cheece λιωμενο με το πηρουνι
- 500 γραμ πενες
Εκτελεση - κοβουμε το ψαρονεφρι σε λωριδες
- ζεσταινουμε το βουτυρο και το σωταρουμε μαζι με τα κρεμμυδια 6-7 λεπτα
- προσθετουμε τις πιπεριες και συνεχιζουμε για 4-5 λεπτα ακομα
- σβηνουμε με το κρασι και βρζουμε για λιγο να εξατμιστουν τα υγρα
- βραζουμε τις πενες, τις στραγγιζουμε και προσθετουμε το μιγμα με το ψαρονεφρι και ανακατευουμε καλα σε ενα τηγανακι
- βραζουμε την κρεμα μαζι με το blue cneese μεχρι να λιωσει το τυρι και να δεσει η σαλτσα και περιχυνουμε τα ζυμαρικα
- σερβιρουμε ζεστα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 18298 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |