Επιλογές μελών
Σάββατο, 27/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγές μελών Ζαχαροπλαστική - Γλυκά Ψυγείου Γλυκό 'ΠΑΓΟΣ'
Γλυκό 'ΠΑΓΟΣ' |
Έχει υποβληθεί από yiouli | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τετάρτη, 20/02/08 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Όταν πρωτοείδα αυτή τη συνταγή ξαφνιάστηκα. Από περιέργεια την έφτιαξα και είναι πράγματι πολύ πρωτότυπη. Όλοι παραξενεύονται και ρωτούν τι είναι αυτό που τρώνε. Στους πιο gourmet τύπους άρεσε πολύ. Ο μπαμπάς μου που είναι της ελληνικής κουζίνας δίστασε..... Υλικά:
Εκτέλεση:Διαλύουμε το νισιστέ στο νερό και το κορν-φλάουερ στο γάλα. Βάζουμε το μίγμα στη φωτιά ώσπου να πήξει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ανθόνερο. Το βάζουμε σε ορθογώνια φόρμα στο ψυγείο και όταν κρυώσει καλά το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και το σερβίρουμε με φυστίκι ανάλατο. Είναι πρωτότυπο, εύκολο και σε αφήνει με μια αγωνία. Ιδανικό για απογευματινό γλυκάκι το καλοκαίρι. Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 15448 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 23/04/10 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023